Kerronpa, mitä teen iltaisin.
Maanantaina viikko alkaa Täydellisillä naisilla (klo 21-22).
Tiistaisin itken, kun ei enää tulee surkeaa Suojelijoita (klo 21-22), ja odotan, että tilalle tulisi jotain uutta katsottavaa.
Keskiviikkoisin kärsin Greyn anatomian kesätauosta.
Torstaisin pohdin, katsoisko Lostia vai Teho-osastoa (klo 21-22) - yleensä Lost vie voiton, vaikka en pysykään mukana tapahtumien kulussa.
Perjantaisin, mikäli olen kotona, katson todennäköisesti Alias-boksista jakson tai pari. Tai jonkin elokuvan. Tällä viikolla, huomenna perjantaina siis, tulisi Maajussille morsiamen esittelyjakso (klo 21-22), mutta minulla on muuta menoa. Toivottavasti se näytetään uudestaan myöhemmin. Tottahan juntin täytyy seurata kaikkea, mikä liittyy lehmiin tavalla tai toisella. Jokainen nyt sitten voi miettiä edellistä lausetta, ja sitä mitä lehmä -sanalla tarkoitan.

Maanantaista perjantaihin tulee myös ajankuva Suomesta ja suomalaisista; kaikillahan meillä on sellainen elämä kuin Salkkareissa. Elinpiiri on kutistunut naapurisuhteisiin, ruokaostokset tehdään pienessä kioskissa ja kahvilassa tavataan tuttuja. Naapurissa asuu ex-mies ja seinän takana tuleva. Rakastan sitä sarjaa.

Vastikään olen myös huomannut kello 18 tarjonnan: ihanat, lähes päivittäiset lifestyle-ohjelmat (lifestyle voittaa 100-0 vuoden karmeimman sanan tittelin), kuten Inno, Eden ja T.i.l.a (kun se kirjoitetaan noin, eikö sen pitäisi olla lyhenne jostain?). Niitä voi katsoa, jos ei ole muuta tekemistä. Niissä on ihania koteja ja tosi kivoi pihoi. Äh, en osaa tota slangii. Vaan tykkään niistä oikeasti, kaikessa ällötyksessään.

Onko elämässäni mitään, mistä tykkäisin ilman, että se on mielestäni myös kliseistä, ällöä tai ärsyttävää?